Mon06182018

LAST_UPDATEMon, 18 Jun 2018 9am

Belajar Petua Memasak Demi Ambil Hati Kylie Jenner

..

Selepas dua minggu bergelar bapa, penyanyi rap, Travis Scott nampaknya mahu membukti kepada Kylie Jenner bahawa dia bukan saja akan menjadi bapa yang baik kepada Stormi Webster malah suami yang terbaik.

Sebelum ini Scott menyangkal dakwaan dia tidak mengendahkan kehidupan Kylie sepanjang kehamilan model itu. Selepas Stormi dilahirkan Travis dikatakan tidak mahu bertanggungjawab terhadap anak perempuannya itu.

Demi mendapatkan kepercayaan, salah satu usahanya penyanyi berusia 25 tahun ini kini gigih belajar memasak dan kerja-kerja di dapur.

"Travis teruja bergelar ayah yang baru, dan ia mencerminkan tindakannya sehari-hari - bukan hanya pada hari-hari kebelakangan ini, tetapi dia menjadi lebih fokus untuk menjadi tukang masak di rumah untuk Kylie dan Stormi

"Travis telah mencuri beberapa petua masakan dari tukang masak yang selama ini selalu menyediakan makanan untuk Kylie. Jadi setiap kali sekiranya Kylie berasa lapar dia boleh memasak untuknya (Kylie), kata sumber terdekat dengan Travis seperti yang dilaporkan HollywoodLife.com

Tambahn sumber lagi, Travis juga merancang untuk meneruskan pelajaran memasak secara teratur demi membuktikan kepada keluarga Kardashian bahawa dia benar-benar boleh menjadi seorang lelaki yang terbaik Kylie.

"Dia tidak sabar-sabar untuk menjadi lebih selesa di dapur supaya dia akhirnya dapat menunjukkan kemahirannya untuk Kylie dan Stormi. Dia tahu hati wanita itu akan benar-benar cair apabila dia akhirnya mendapat keyakinan untuk menyediakan hidangan untuknya, "dedah sumber.

Tentunya Kylie akan menghargai usaha Travis meskipun mungkin masakannya kurang enak. Usaha Travis mahu belajar memasak dikatakan satu langkah yang sangat baik memandangkan Kylie mahu lebih ramai anak pada masa depan.

Seperti yang dilaporkan media antarabangsa sebelum ini, Kylie mempunyai rancangan untuk mempunyai lebih ramai anak dan dia benar-benar mahukan anak lelaki.