Tue11212017

LAST_UPDATETue, 21 Nov 2017 8am

Finas Iktiraf Kecemerlangan Wartawan Hiburan

Pengerusi Finas, YB Dato’ Mohd Khusairi Abdul Talib.

Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS) dengan kerjasama Persatuan Wartawan dan Penulis Hiburan (WHAM) dan disokong Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) buat pertama kalinya meraikan kecemerlangan penulisan dan laporan pihak wartawan hiburan di dalam mendukung pembangunan industri filem dengan penganjuran Anugerah Kewartawan Industri Filem Malaysia (AKIFMA) 2017.

Read more: Finas Iktiraf Kecemerlangan Wartawan Hiburan

Kim K Pecat Pembantu Kerana Kurang Cekap Urus Bisnes

.

Bukan Kim Kardashian namanya kalau tak membuat heboh. Terbaharu, personaliti televisyen ni dilaporkan telah memecat pembantu yang juga merupakan teman baiknya, Stephanie Shepherd.

Read more: Kim K Pecat Pembantu Kerana Kurang Cekap Urus Bisnes

Idris Khan Jawab Tuduhan Hamilkan Gadis 20-an

.

Menerusi laporan BH online, aktor Idris Khan menepis khabar angin yang mengaitkan dirinya dengan gosip aktor popular didakwa menghamilkan bekas kekasih seperti yang tersebar sejak minggu lalu.

Read more: Idris Khan Jawab Tuduhan Hamilkan Gadis 20-an

Fattah-Fazura Betul Dah Nikah?

.

Ketika peminat satu Malaysia sedang menantikan perkhabaran daripada sidang media pasangan sensasi Fattah Amin dan Fazura berhubungan isu kahwin rahsia, terbaharu pasangan ini di dakwa sudah pun sah bergelar suami isteri.

Read more: Fattah-Fazura Betul Dah Nikah?

Kongsi Harga Minyak Global, Fathia Terima Padah Lagi

.

Sejak beberapa hari lalu, nama pelakon kontroversi Fathia Latiff sekali lagi menjadi bualan hangat pengguna laman sosial Twiiter, kali ini gara-gara dia berkongsi mengenai senarai perbandingan harga minyak beberapa negara di dunia termasuklah Malaysia.

Read more: Kongsi Harga Minyak Global, Fathia Terima Padah Lagi

Belum Buka Pintu Hati Untuk Lelaki

.

Selepas melalui pengalaman krisis rumah tangga beberpa bulan lalu, penyanyi Ezlynn mengaku tidak mengizinkan hatinya diketuk oleh mana-mana lelaki buat masa ini.

Read more: Belum Buka Pintu Hati Untuk Lelaki

Kahwin Diam-Diam, Dapat Anak Umum di Instagram

.

Agak lama menyepi daripada meraih publisiti sejak bergelar suami, penyanyi rap Korea Selatan, Kang Gary mengejutkan peminatnya apabila mengumumkan kelahiran anak sulungnya kelmarin menerusi laman Instagram miliknya.

Read more: Kahwin Diam-Diam, Dapat Anak Umum di Instagram

Aishah Dikejar Pengeluar Produk Pelangsingan Badan

.

Selepas kecoh mengenai isu tiada pereka mahu menaja busananya, terbaharu penyanyi Aishah dilaporkan menjadi buruan pengeluar pelbagai jenis produk pula termasuk pil dan pakej melangsingkan badan serta fisioterapi.

Read more: Aishah Dikejar Pengeluar Produk Pelangsingan Badan

Bakal Doktor Dinobat Ratu Cantik Dunia

.

Seorang pelajar perubatan India dinobatkan sebagai ratu cantik Miss World dalam acara meriah di bandar peranginan Sanya, China semalam, menjadikan negaranya antara yang paling berjaya dalam sejarah pertandingan ratu cantik itu.

Read more: Bakal Doktor Dinobat Ratu Cantik Dunia

Jalani Hidup Lebih Bahagia Tanpa Suami

.

Penyanyi terkenal Janet Jackson kini kelihatan semakin hebat selepas melahirkan anak pertamanya, Eissa. Malah Kebelakangan ini Jackson tampak langsing dan muda apabila tampil di pentas dan di majlis-majlis keramaian.

Read more: Jalani Hidup Lebih Bahagia Tanpa Suami