Wed01242018

LAST_UPDATEWed, 24 Jan 2018 5pm

Tak Letak Harga Tinggi

.

Tidak merancang mahu serius dalam dunia lakonan, namun jutawan Datuk Aliff Syukri mengakui terkejut kerana sejak kebelakangan ini menerima banyak tawaran berlakon.

Read more: Tak Letak Harga Tinggi

Berparti Dengan Seungri di KL 1 Februari Ini

.

Bintang terkenal, Seungri bakal berkunjung ke Kuala Lumpur pada 1 Februari depan sempena pelancaran produk kosmetik keluaran Korea, Dr.Gloderm.

Read more: Berparti Dengan Seungri di KL 1 Februari Ini

Shah Rukh Khan Sudah Pilih Nama Anak Ke-4

.

Shah Rukh Khan sedang merancang untuk memiliki zuriat yang keempat? Itu mungkin tidak mustahil. Mana tahu, kalau-kalau ada rezeki untuk bintang Bollywood itu menimang cahaya mata lagi.

Read more: Shah Rukh Khan Sudah Pilih Nama Anak Ke-4

Hotel Ais Ini 'Khas' Untuk Peminat Game Of Thrones

.

Ramai peminat sudah tidak sabar menanti tayangan musim ke lapan siri popular HBO, Game Of Thrones (GOT). Namum sementara menanti, anda mungkin boleh berfantasi dulu dengan merasai pengalaman menginap di hotel unik ini.

Read more: Hotel Ais Ini 'Khas' Untuk Peminat Game Of Thrones

Bekas Kekasih Kim Hyung Joong Dihukum Penjara

.

Bintang popular Kim Hyung Joong kini benar-benar sudah boleh menarik nafas lega apabila mahkamah menjatuhkan hukuman penjara terhadap bekas kekasihnya sekaligus kontroversi yang menghimpit diri aktor tersebut sepanjang beberapa tahun ini berakhir.

Read more: Bekas Kekasih Kim Hyung Joong Dihukum Penjara

Anak-anak Takut Mahu Dekati Laura Dern

.

Aktres Laura Dern mendedahkan anak-anaknya mula takut dengan pada dirinya gara-gara watak Vice Admiral Holdo yang dilakonkan dalam filem Star Wars: The Last Jedi.

Read more: Anak-anak Takut Mahu Dekati Laura Dern

Minnie Mouse Terima Bintang Hollywood Selepas 90 Tahun

.

Selepas 90 tahun menanti, akhirnya 'ratu Disney', Minnie Mouse mendapat pengiktirafan bintang di Hollywood 'Walk of Fame'.

Read more: Minnie Mouse Terima Bintang Hollywood Selepas 90 Tahun

Rita Bengang Terima Mesej Berbaur Hinaan

.

Selebriti jelita Rita Rudaini berang apabila menerima mesej peribadi di laman sosial Instagram yang mempertikaikan cara pengacaraannya di sebuah program televisyen.

Read more: Rita Bengang Terima Mesej Berbaur Hinaan

Fynn Jamal Buru Wanita Yang Menipunya

.

Hasrat penyanyi Fynn Jamal dan keluarganya mahu bercuti di sebuah pusat pelancongan di Port Dickson terbantut apabila dia telah menjadi mangsa penipuan seorang wanita yang sepatutnya menguruskan percutian tersebut.

Read more: Fynn Jamal Buru Wanita Yang Menipunya

Siti Pilih Berpantang 44 Hari

 

.

Penghibur nombor satu tanah air, Datuk Seri Siti Nurhaliza merancang untuk menjalani proses berpantang selama 44 hari selepas beliau melahirkan puteri sulungnya nanti.

Read more: Siti Pilih Berpantang 44 Hari