Tue04252017

LAST_UPDATETue, 25 Apr 2017 10am

RunningMan Masih Tetap di Hati!

.

Seperi diketahui, sejak beberapa bulan lalu RunningMan menjadi bualan hangat netizen seglobal bermula dengan pengumuman mengejut Gary menarik diri, isu penyingkiran Kim Jong Kook dan Song Ji Hyo yang terus membawa kepada berita yang lebih menyedihkan apabila program realiti nombor satu Korea ini diumumkan bubar (sekejap).

Read more: RunningMan Masih Tetap di Hati!

Belum Jumpa Yang Sesuai

.

Hampir dua tahun memegang status duda, aktor Fezrul Khan, 35, belum terfikir untuk mendirikan rumah tangga lagi selain belum temui suri hatinya.

Read more: Belum Jumpa Yang Sesuai

Padah Persenda Nama Bapa Watson Nyambek

.

Syarikat produksi bagi program Sukan Tak Sentral yang mencetuskan kontroversi kerana penyampainya mempersendakan nama mendiang bapa Watson Nyambek, berjanji untuk tidak lagi membuat jenaka yang sensitif sehingga boleh menyinggung perasaan mana-mana kaum.

Read more: Padah Persenda Nama Bapa Watson Nyambek

Belum Terima Baki Bayaran, Hijjaz Terasa Dianiaya

.

Kumpulan nasyid terkenal, Hijjaz, kecewa dengan sikap penganjur Konsert 3 Kejora Bersatu, Kay Event Management and Services, yang belum menjelaskan baki bayaran persembahan mereka di Istana Budaya pada 7 dan 8 Oktober tahun lalu.

Read more: Belum Terima Baki Bayaran, Hijjaz Terasa Dianiaya

Rumah Keeping Up With The Kardashians Dilelong RM39juta

.

Kediaman mewah yang menjadi lokasi penggambaran program realiti Keeping Up With The Kardashians dilaporkan dalam proses untuk dijual.

Read more: Rumah Keeping Up With The Kardashians Dilelong RM39juta

Ummi Nazeera Naik Pelamin 3 Ogos Depan

.

Aktres Ummi Nazeera, 27, mengumumkan beliau bakal melangsungkan perkahwinan dengan pasangannya iaitu Dr Izzar pada 3 Ogos depan.

Read more: Ummi Nazeera Naik Pelamin 3 Ogos Depan

Bapa Enggan Komen Kes Benjy Dicekup di Indonesia

.

Bapa kepada pelakon Benjy yang ditahan berhubung kes dadah di Medan, Indonesia, Khairil Anwar ZM Rashidi, enggan mengulas lanjut mengenai kejadian yang menimpa anaknya itu.

Read more: Bapa Enggan Komen Kes Benjy Dicekup di Indonesia

Miera Leyana Tak Berdendam Dengan Shahrizal Jaszle

.

Pelakon Miera Leyana menjelaskan beliau tidak menyimpan perasaan dendam terhadap bekas teman lelakinya, aktor Shahrizal Jaszle dan terbuka sekiranya digandingkan dalam drama atau filem.

Read more: Miera Leyana Tak Berdendam Dengan Shahrizal Jaszle

Luhan Respon Dakwaan Ada Anak Luar Nikah

.

Baru-baru ini heboh mengenai penyanyi dan pelakon popular, Luhan 27, dikatakan mempunyai anak luar nikah.

Read more: Luhan Respon Dakwaan Ada Anak Luar Nikah

Dian Tak Sengaja

.

Selepas dihujani dengan pelbagai kritikan pedas oleh netizen Indonesia berhubung isu beliau menepis tangan seorang peminat yang mahu berswafoto bersamanya ketika di tayangan filem Kartini baru-baru ini, akhirnya Dian Sastrowardoyo tampil membuat penjelasan.

Read more: Dian Tak Sengaja