Sun11232014

LAST_UPDATESat, 22 Nov 2014 9pm

Dia Matang, Saya Selesa - Remy

.

Menjadi artis yang masih hidup solo dan sering ditebak soalan media mengenai kisah cinta bukanlah perkara pelik yang perlu dielak.

Read more: Dia Matang, Saya Selesa - Remy

Beto Sakit Tapi Puas

.

Pelakon berpengalaman, Beto Khusyairy, 34, sanggup menahan sakit dan berdegil mahu meneruskan penggambaran selepas mengalami kecederaan lutut akibat kemalangan ketika melakukan babak aksi lagak ngeri motosikal menerusi filem terbarunya, Gila Baby.

Read more: Beto Sakit Tapi Puas

"Take Care B" - Isteri Ezad

.

Perintah tahanan reman ke atas bekas vokalis kumpulan Exist, Ezad berlangsung dalam suasana menyentuh hati apabila isteri penyanyi itu, Nor Azeana Ramli berkali-kali mengungkap perkataan I love you so much (Saya sangat cintakan awak) sebaik Ezad tiba di Mahkamah Majistret.

Read more: "Take Care B" - Isteri Ezad

Hilangkan Diri Sebab Kahwin

.

Misteri kehilangan Ratu Dangdut, Amelina, dalam dunia hiburan akhirnya terjawab apabila penyanyi itu mengakui perkahwinannya sekitar 1999 menjadi punca dia meninggalkan bidang nyanyian.

Read more: Hilangkan Diri Sebab Kahwin

Terkilan Angkara YouTube - Akim

.

Penyanyi Akim Ahmad, 23, menganggap komen sebilangan peminat muzik K-pop menyamakan suara dan wajahnya dengan pelakon yang juga penyanyi popular Korea, Lee Hongki sebagai satu pujian.

Read more: Terkilan Angkara YouTube - Akim

Yuna Cemburu Rihanna

.

Penyanyi tempatan yang mencipta nama di pentas antarabangsa, Yuna mengesahkan hubungannya bersama jejaka Inggeris dikenali sebagai Julian Schratter sudah berakhir.

Read more: Yuna Cemburu Rihanna

Kes Cerai: Eizlan Yusof, Isteri Tak Hadir di Mahkamah

.

Semalam umum dikejutkan dengan berita mengenai keretakan rumah tangga Datuk Eizlan Yusof dan isterinya, Datin Vie Santie Harun apabila isteri pelakon itu memfailkan permohonan pengesahan lafaz cerai di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur.

Read more: Kes Cerai: Eizlan Yusof, Isteri Tak Hadir di Mahkamah

Ezad (Exist) Didakwa Positif Syabu

.

Penyanyi Ezad Lazim telah ditahan pihak polis atas dakwaan positif syabu. Bekas vokalis kumpulan Exist itu ditahan sekitar jam 1.30 petang di sekitar kawasan kompleks Selayang Mall.

Read more: Ezad (Exist) Didakwa Positif Syabu

Sam Tunggu Rombongan Meminang

.

Sejak menjadi pelakon popular menerusi filem Adnan Sempit empat tahun lalu, sudah pasti Shaheizy Sam dihimpit ramai wanita yang mencuba nasib mahu menjadi kekasihnya.

Read more: Sam Tunggu Rombongan Meminang

Firman (AF2014) Nafi Suami Orang

.
Belum sampai dua minggu Mohd. Firman Bansir yang lebih popular dengan panggilan Firman bergelar juara program Akademi Fantasia 2014 (AF 2014), penyanyi kelahiran Sabah itu sudah dipalit dengan kontroversi apabila didakwa sudah berkahwin dan mempunyai anak.

Read more: Firman (AF2014) Nafi Suami Orang