Sun03012015

LAST_UPDATESun, 01 Mar 2015 4pm

Pelakon Bangladesh Lebih Senang Berbanding Pelakon Tempatan - Mamat Khalid

Salah satu babak dalam filem Werewolf lakonan Zizan Razak.

Filem terbaru arahan pengarah terkenal Mamat Khalid berjudul Usop Wilcha Dalam Werewolf Dari Bangladesh bukan saja sebuah filem yang akan membuat penonton ketawa tidak kering gusi tetapi ia menjadi satu lagi karya berbeza daripada Pengarah Terbaik FFM21 ini.

Read more: Pelakon Bangladesh Lebih Senang Berbanding Pelakon Tempatan - Mamat Khalid

Emma Maembong Minta Maaf

.

Pelakon Emma Maembong memohon maaf kepada pengarah Mamat Khalid juga seluruh kru produksi filem Usop Wilcha Dalam Werewolf Dari Bangladesh (Werewolf) serta rakan media kerana ketidakhadiran dirinya pada malam tayangan perdana filem berkenaan yang diadakan di e@Curve, Damansara, malam tadi.

Read more: Emma Maembong Minta Maaf

Ogy Bongkar Rahsia, Dedah Pengakuan Artis Popular

Pelakon Dynas Mohktar akan muncul pada episod 'Hot Mama' menerusi program terbaharu, Ye Ke?! di TV3.

Ye Ke?! Itu judul program terbaharu TV3 yang akan menyaksikan personaliti popular Ogy Ahmad Daud dan pengacara AG (Hot FM) akan berkongsi rahsia artis terkenal tanahair bersama penonton pada setiap hujung minggu.

Read more: Ogy Bongkar Rahsia, Dedah Pengakuan Artis Popular

Ashraf Romantik & Suka Beri Kejutan - BCL

.

Bergelar isteri kepada pelakon dan usahawan Ashraf Sinclair lantaran dia menjalani kehidupan bahagia di samping kehadiran putera kesayangan, Noah Sinclair yang kini berusia empat tahun.

Read more: Ashraf Romantik & Suka Beri Kejutan - BCL

Tomok dan Isteri Timang Anak Kedua

.

Penyanyi Tomok, 31, mengesahkan isterinya Rahayu Abass (Ayu), telah selamat melahirkan cahaya mata kedua mereka di Hospital Prince Court Kuala Lumpur.

Read more: Tomok dan Isteri Timang Anak Kedua

Nubhan Istikharah Sebelum Jual Bedak

.

Kegagalan sebanyak lima kali termasuk pernah ditipu dan mengalami kerugian besar dalam dunia perniagaan yang diceburinya sejak lima tahun lalu tidak mematahkan semangat penyanyi Nubhan, 28, untuk terus cuba lagi berniaga.

Read more: Nubhan Istikharah Sebelum Jual Bedak

Siti Nurhaliza Bukan Takut Soal Kena Bayar Cukai

.

Baru-baru ini Datuk Siti Nurhaliza Tarudin, 36, disenaraikan kononnya sebagai wanita ketiga terkaya di Malaysia. Namun penyanyi nombor satu negara ini tenyata kurang senang dengan berita tersebut.

Read more: Siti Nurhaliza Bukan Takut Soal Kena Bayar Cukai

Jep (Sepahtu) Jawab Isu Maki Hamun Sebab Kalah MLM2014

.

Sejak minggu lalu, nama pelawak Jep Sepahtu sekali lagi hangat dek dakwaan konon-kononnya dia mengamuk selepas tidak diumumkan sebagai juara Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM2014).

Read more: Jep (Sepahtu) Jawab Isu Maki Hamun Sebab Kalah MLM2014

Dakwaan Awie Tidak Relevan Langsung! - Rozana Misbun

.

Isteri Awie, Rozana Misbun menyifatkan dakwaan penyanyi itu mengatakan yang dia 'merompak' anak-anak mereka dari sekolah pada 9 Februari lalu sebagai tidak masuk akal.

Read more: Dakwaan Awie Tidak Relevan Langsung! - Rozana Misbun

Rozana 'Larikan' Anak-Anak Dari Sekolah - Awie

.

Penyanyi Awie memberitahu bahwa dia tidak pernah menghalang isterinya, Rozana Mibun, untuk melawat anak-anak mereka di sekolah memandangkan wanita berkenaan enggan datang ke rumahnya.

Read more: Rozana 'Larikan' Anak-Anak Dari Sekolah - Awie