Thu07282016

LAST_UPDATEThu, 28 Jul 2016 11pm

Jangan Terkejut Kalau Saya Panggil Johan "Monyet" - Ozlynn

.

Pelakon Ozlynn bersedia untuk bersaing dengan suaminya, pelawak terkenal, Johan menerusi pertandingan Super Spontan Superstar yang akan bermula pada 5 Ogos depan.

Read more: Jangan Terkejut Kalau Saya Panggil Johan "Monyet" - Ozlynn

Hafidz Roshdi Mahu Elak Babak Bersentuhan

.

Sejak memikul status sebagai suami, pelakon Hafidz Roshdi memberitahun dia ingin mengelak daripada melakonkan babak bersentuhan dalam drama selepas ini.

Read more: Hafidz Roshdi Mahu Elak Babak Bersentuhan

Isu Watak Kartun Pijak Al-Quran : Penerbit Mohon Maaf

.

Penerbit rancangan kartun ‘Fireman Sam’ memohon maaf tanpa syarat berikutan satu episod rancangan itu menunjukkan watak kartun memijak helaian Al-Quran.

Read more: Isu Watak Kartun Pijak Al-Quran : Penerbit Mohon Maaf

Ruhainies Lantik Ibu Sebagai 'Pengawal Peribadi'

.

Tidak mahu insiden dan kontrovesi sama yang terpalit pada dirinya baru-baru ini berlaku lagi, justeru Ruhainies melantik ibunya sendiri sebagai 'pengawal peribadi' yang akan menemaninya setiap kali dia menghadiri urusan berkaitan kerjaya seni.

Read more: Ruhainies Lantik Ibu Sebagai 'Pengawal Peribadi'

Belum Sedia Ada Anak

.

Biarpun sudah hampir dua tahun mendirikan rumah tangga, pengacara dan pelakon Azura Zainal mengakui masih belum bersedia untuk menimang cahaya mata.

Read more: Belum Sedia Ada Anak

Ditahan Polis Selepas Sentuh Wajah Justin Timberlake

.

Minggu lalu, seorang lelaki ditahan polis apabila cuba menyentuh wajah penyanyi lagu Mirrors, Justin Timberlake dalam sebuah pertandingan golf.

Read more: Ditahan Polis Selepas Sentuh Wajah Justin Timberlake

Pasangan Zulkifli, Normala Kini Berkerusi Roda

Kredit foto BH online.

Pasangan pelakon veteran, Datuk Zulkifli Zain, 70, dan Datin Normala Omar, 58, kini berkerusi roda dan bergantung harap pada anak untuk bergerak.

Read more: Pasangan Zulkifli, Normala Kini Berkerusi Roda

Kekasih Baca Kisah Silam Saya - Julia Ziegler

.

Aktres Julia Ziegler bersyukur kerana teman lelakinya yang dikenali sebagai Johan, 33, seorang yang sangat memahami kerjayanya sebagai pelakon malah tidak cepat membuat tanggapan terhadap dirinya sebagai seorang selebriti.

Read more: Kekasih Baca Kisah Silam Saya - Julia Ziegler

"Benar, rumah kami tiada peti sejuk dan sofa" - Suhaimi

.

Baru-baru ini penyanyi nasyid, Suhaimi Saad yang dikritik ramai melalui satu kiriman surat terbuka daripada peminat ekoran banyak tindakannya bagaikan zuhud seperti tidak memiliki mesin basuh atau peti sejuk tidak dipersetujui ramai.

Read more: "Benar, rumah kami tiada peti sejuk dan sofa" - Suhaimi

Khusyuk Cari Pokemon di Konsert Beyonce

.

Selain bintang sensasi Rihanna meluahkan rasa kesal terhadap segelintir penontonnya bermain Pokemon Go ketika beliau sedang membuat persembahan di konsertnya baru, baru ini, nasib sama turut dilalui oleh diva terkenal, Beyonce.

Read more: Khusyuk Cari Pokemon di Konsert Beyonce