Tue01242017

LAST_UPDATETue, 24 Jan 2017 5pm

Ifa Raziah Tak Ambil Peduli Dianggap 'Tergedik', 'Over'

.

Aksi Ifa Raziah yang rancak menari ketika beliau menyaksikan Anugerah Juara Lagu ke 31 (AJL31) di PWTC pada Ahad lalu mencetuskan isu ekoran aksinya itu disifatkan gedik oleh sesetengah pihak.

Read more: Ifa Raziah Tak Ambil Peduli Dianggap 'Tergedik', 'Over'

Pekin Kesal Kekasih Didakwa Tipu Identiti

.

Pelakon dan pengarah, Pekin Ibrahim, 36, kesal apabila ada segelintir pihak mendakwa kononnya kekasih beliau yang dikenali sebagai Iman menipunya dengan menggunakan identiti palsu.

Read more: Pekin Kesal Kekasih Didakwa Tipu Identiti

John Legend Respon Isu Digelar Monyet

.

Penyanyi terkenal John Legend mengakui tidak kecil hati dipanggil dengan gelaran monyet oleh paparazi ketika tiba di lapangan terbang John F. Kennedy, New York, pada Khamis lalu.

Read more: John Legend Respon Isu Digelar Monyet

Kes Niat Mahu Letupkan White House : Madonna Akan Disiasat

.

Washington: Perkhidmatan Perisikan Amerika Syarikat dilapor akan memulakan siasatan terhadap Madonna selepas penyanyi itu berkata, dia pernah terfikir untuk meletupkan Rumah Putih ketika dia berucap di perhimpunan sempena Perarakan Wanita, semalam.

Read more: Kes Niat Mahu Letupkan White House : Madonna Akan Disiasat

Alasan Song Joong Ki Menangis Kerana Park Bo Gum

.

Hubungan akrab di antara pelakon terkenal Song Joong Ki dan Park Bo Gum bukan lagi rahsia. Kedua-duanya bukan sekadar sebagai senior dan junior di dunia lakonan, malah bernaung dibawah agensi yang sama iaitu Blossom Entertainment.

Read more: Alasan Song Joong Ki Menangis Kerana Park Bo Gum

Teman Lelaki Manfaatkan Populariti Britney

.

Britney Spears saat ini dilaporkan sedang asyik menjalin asmara dengan dengan Sam Asghari. Bagaimanapun timbul dakwaan kekasihnya itu mengambil kesempatan menggunakan populariti buah hatinya itu untuk dirinya dikenali ramai.

Read more: Teman Lelaki Manfaatkan Populariti Britney

Kahwin Tak Sampai 2 Tahun, Hanez Suraya Fail Perceraian

.
Aktres, Hanez Suraya, dilaporkan memfailkan perceraian di Mahkamah Rendah Syariah terhadap suaminya Romie Razin Adilha Abd Rais, hari ini.

Read more: Kahwin Tak Sampai 2 Tahun, Hanez Suraya Fail Perceraian

Amerul Affendi Bina Madrasah Seni

.

Pelakon filem Terbaik Dari Langit, Amerul Affendi, kini sibuk membina sebuah madrasah di kampung halamannya, Temerloh, Pahang, dalam usaha untuk menghidupkan aktiviti kesenian di sana.

Read more: Amerul Affendi Bina Madrasah Seni

Tak Pernah Bergaduh Dengan Neelofa - Fattah Amin

.

Pelakon Fattah Amin menjelaskan tidak timbul isu dia bergaduh dengan aktres Neelofa selepas dia dikatakan mempunyai hubungan cinta dengan seorang aktres berdarah kacukan baru-baru ini.

Read more: Tak Pernah Bergaduh Dengan Neelofa - Fattah Amin

Lelaki Teragung Juara AJL31

Kredit foto online

Lagu Lelaki Teragung ciptaan Natasha dan Iman Imran dinobatkan sebagai pemenang Juara Lagu pada Anugerah Juara Lagu (AJL) ke-31 yang disiarkan secara langsung dari Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) malam tadi.

Read more: Lelaki Teragung Juara AJL31