Mon10232017

LAST_UPDATEFri, 27 Oct 2017 9am

[VIDEO] Sambil Tunjuk Bekal, Aliff Syukri Hamun Netizen Label Beliau Kedekut

Tatkala konsert akhir AF Megastar sudah melabuhkan tirai malam tadi, tumpuan kini terarah pula kepada penaja utama program realiti tersebut yang mengamuk selepas dituduh kedekut.

Read more: [VIDEO] Sambil Tunjuk Bekal, Aliff Syukri Hamun Netizen Label Beliau Kedekut

Rihanna Bakal Jadi Nama Jalan di Bandar Kelahirannya

.

Berdasarkan beberapa kejayaan membanggakan yang pernah diraih dalam dunia seni, Rihanna baru-baru ini telah menerima sebuah penghargaan besar. Namanya bakal menggantikan sebuah nama jalan di Barbados.

Read more: Rihanna Bakal Jadi Nama Jalan di Bandar Kelahirannya

Selepas 12 Tahun Penantian Idayu Berbaloi

Foto: BH

SEPERTI dijangka, Idayu muncul juara program realiti AF Megastar sekali gus menyandang gelaran Megastar pada konsert akhir di Royal Theatre, Shah Alam, malam tadi.

Read more: Selepas 12 Tahun Penantian Idayu Berbaloi

Kim Soo Hyun Menyendiri Sebelum Masuk 'Army'

.

Pelakon popular Kim Soo Hyun bersedia meninggalkan dunia hibura selama lebih kurang dua tahun demi menjalankan tanggungjawab kepada negaranya. Bintang drama My Love from the Star ini bakal memulakan latihan ketenteraan hari ini.

Read more: Kim Soo Hyun Menyendiri Sebelum Masuk 'Army'

Dulu Model Kini Cuba Nasib Jadi Penyanyi

.

Satu persatu langkah dihayun oleh sosok tinggi lampai dan berotot kekar, Sazrin Aizul Zailani atau nama komersialnya, Sazrin Aizul di hamparan pentas peragaan tidak dinafikan cukup memukau tumpuan mata memandang.

Read more: Dulu Model Kini Cuba Nasib Jadi Penyanyi

Tak Sampai Hati 'Lepaskan' Ali Pada Orang Lain

Kredit foto Instagram Luqman Hafidz

Watak sebagai Ahmad Ali yang dilakonkan menerusi filem pertamanya, Ola Bola yang ditayangkan sekitar 2015, membuka peluang kepada Luqman Hafidz mengorak langkah membina nama dalam industri lakonan tempatan.

Read more: Tak Sampai Hati 'Lepaskan' Ali Pada Orang Lain

Ed Sheeran Patah Tulang Rusuk, Konsert Seluruh Asia Batal

.

London - Penyanyi popular Ed Sheeran, berkata beliau mengalami 'lebam dan patah' semalam, ketika dalam proses pemulihan akibat kemalangan basikal yang menyebabkan pergelangan tangan, siku dan rusuknya patah.

Read more: Ed Sheeran Patah Tulang Rusuk, Konsert Seluruh Asia Batal

Saya Dah 'Move On' - Afifah Nasir

.

Meskipun masih ada segelintir pihak yang melemparkan persepsi negatif terhadap dirinya ekoran kontroversi 'karaoke' yang tercetus beberapa bulan, namun sedikit pun tidak mematahkan semangat Afifah Nasir meneruskan kerjaya lakonan.

Read more: Saya Dah 'Move On' - Afifah Nasir

Michelle Yeoh, Zhang Ziyi Selar Kelakuan Terkutuk Harvey

.

Penerbit filem, Harvey Weinstein yang terpalit dengan tuduhan gangguan seksual seharusnya bersyukur dia tidak pernah cuba melakukan gangguan itu terhadap bintang kelahiran Malaysia, Tan Sri Michelle Yeoh.

Read more: Michelle Yeoh, Zhang Ziyi Selar Kelakuan Terkutuk Harvey

Na Eun (A Pink) Nyaris Jadi Mangsa Ancaman Bom

.

Penyanyi Na Eun nyaris menjadi mangsa ancaman bom ketika dia hadir dan membuat penampilan di Universiti Dongguk sempena sambutan ulangtahun universiti itu pada 19 Oktober lalu.

Read more: Na Eun (A Pink) Nyaris Jadi Mangsa Ancaman Bom