Thu10232014

LAST_UPDATEThu, 23 Oct 2014 12pm

Konsert Mariah Carey di Stadium Merdeka Terbakar Dalam Hujan

Mariah Carey di konsertnya, 'The Elusive Chanteuse Show Tour in Malaysia 2014' yang berlangsung di Stadium Merdeka, malam tadi.

Kehangatan konsert Mariah Carey yang berlangsung di stadium Merdeka malam tadi tiba-tiba bertukar suasana cemas seketika gara-gara berlakunya kebakaran kecil sewaktu diva Pop antarabangsa ini sedang rancak membuat persembahan pada konsert yang diberi nama 'The Elusive Chanteuse Show" Tour in Malaysia 2014'.

Read more: Konsert Mariah Carey di Stadium Merdeka Terbakar Dalam Hujan

Alyah Tak Ambil Kesempatan Terhadap Pengaruh Suami

.

Penyanyi Alyah menegaskan dia tidak pernah mengambil kesempatan terhadap pengaruh suaminya yang juga merupakan pengarah muzik terkenal, Datuk Ramli MS demi kepentingan karier nyanyiannya.

Read more: Alyah Tak Ambil Kesempatan Terhadap Pengaruh Suami

Elfira Loy Diburu Media Indonesia, Kenapa?

.

Awal minggu ini, nama aktres Elfira Loy cukup hangat bukan sahaja di Malaysia tetapi sehingga ke negara seberang, Indonesia. Masakan tidak, Elfira hadir berpasangan dengan aktor popular Indonesia, Baim Wong ke majlis perkahwinan pelakon Raffi Ahmad dan Nagita Slavina yang berlangsung di Hotel Ritz-Carlton di Jakarta pada Ahad lalu.

Read more: Elfira Loy Diburu Media Indonesia, Kenapa?

Fiza Sabjahan Belum Terfikir Cari Pengganti

.

Setiap sesuatu yang terjadi itu, pasti ada hikmahnya. Bagi personaliti TV3, Fiza Sabjahan, kegagalan rumah tangga yang dialami ternyata memberi seribu satu hikmah dalam kehidupannya sekarang.

Read more: Fiza Sabjahan Belum Terfikir Cari Pengganti

Jasmine Michael Tak Keluar Rumah Di Hari Deepavali

.

Kalau setiap hari, rutinnya agak padat dengan jadual penggambaran drama dan beberapa aktiviti seni lain. Justeru kesempatan cuti sempena Hari Deepavali digunakan sebaik-baiknya oleh aktres Jasmine Michael, meluangkan masa bersama keluarga.

Read more: Jasmine Michael Tak Keluar Rumah Di Hari Deepavali

Nazeera Wanita Paling Rapat Dalam Hidup Saya - Jep (Sepahtu)

.
Baru-baru ini, Jep (Sepahtu) telah berkongsi beberapa keping foto bersama pelakon Nazeera Sardi di akaun Instagram miliknya.

Read more: Nazeera Wanita Paling Rapat Dalam Hidup Saya - Jep (Sepahtu)

Dato' Siti Nurhaliza Dominasi Top5 AIM21

.

Penyanyi Dato' Siti Nurhaliza berjaya mendominasi lapan pencalonan dalam tujuh kategori pada Anugerah Industri Muzik ke-21(AIM21). Sekaligus membuktikan bahawa biduanita itu masih mampu menarik perhatian juri selepas bertahun-tahun bekerjaya dalam industri muzik.

Read more: Dato' Siti Nurhaliza Dominasi Top5 AIM21

Wanita Itu Hanya Peminat, Kereta Audi Bukan Maserati - Zul Ariffin

.

Sedang namanya semakin menjadi pujaan ramai peminat dek impak drama fenomena, 'Rindu Awak 200%', timbul pula cerita panas mengaitkan diri aktor kacak ini. Satu, gosip kononnya dia berfoya-foya dan berada dalam keadaan mabuk ketika menjalani penggambaran drama bersiri terbaharunya berjudul Istiqarah Cinta di Pulau Langkawi. Dua, minggu lalu tersebar berita dia dikatakan menerima sebuah kereta mewah jenis Maserati hadiah daripada kekasihnya, penerbit filem Gayatri Su-Lin Pillai.

Read more: Wanita Itu Hanya Peminat, Kereta Audi Bukan Maserati - Zul Ariffin

Peminat Ajak Fahrin Ahmad Kahwin

.

Pelakon Fahrin Ahmad mengakui namanya kembali menjadi sebutan sejak tayangan drama 'Maaf Jika Aku Tak Sempurna'. Bahkan ramai peminat wanita yang mengajaknya berkahwin. Semuanya gara-gara watak Luqman yang dibawakan dalam drama berantai yang kini mencipta fenomena, yang ditayangkan di TV3.

Read more: Peminat Ajak Fahrin Ahmad Kahwin

Populariti Merudum Kerana Kontroversi Afiq Muiz

.

Pelakon Eina Azman mengakui kontroversi yang pernah tercetus antaranya dengan aktor Afiq Muiz pada tahun lalu membuatkan dia kurang diminati di kalangan segelintir masyarakat.

Read more: Populariti Merudum Kerana Kontroversi Afiq Muiz