Fri10242014

LAST_UPDATEFri, 24 Oct 2014 3pm

Jupe Sibuk Pilih Sperma

Penyanyi Dangdut Indonesia Jupe

JAKARTA: Penyanyi dangdut Julia Perez berkata sebelum dia memulakan proses mendapatkan zuriat melalui tabung uji, sperma yang didermakan itu mesti memiliki kualiti tinggi.

Read more: Jupe Sibuk Pilih Sperma

Joe Flizzow Masih Tunggu Malique, Harap 'Apa Khabar' Menang

.

Sebelum ini penyanyi Hip Hop Joe Flizoww memberitahu lagu 'Apa Khabar' masih berjaya membuka hati Malique untuk bergabung semula bersamanya sebagai penyanyi, atas nama kumpulan yang pernah menjulang mereka ketika era 90-an dulu, Too Phat.

Read more: Joe Flizzow Masih Tunggu Malique, Harap 'Apa Khabar' Menang

'Mana Mau Lari' 100% Tentang Bikers, Bakal di Pawagam November Ini

.Setelah beberapa tahun tidak muncul dengan karya baru, pengarah terkenal, Prof. A. Razak Mohaideen kini kemabli dengan garapan terbarunya menerusi filem komedi berjudul 'Mana Mau Lari'.

Read more: 'Mana Mau Lari' 100% Tentang Bikers, Bakal di Pawagam November Ini

“SWITCH OFF” Akan Gagal - Freddie Fernandez.

.

Perhimpunan “Switch Off” yang telah di adakan baru-baru ini tidak mendapatkan sokongan oleh beberapa persatuan perfileman utama dalam Negara.

Read more: “SWITCH OFF” Akan Gagal - Freddie Fernandez.

6 Teater Berentap Rebut RM10,000 di Festival Teater Malaysia 2014

Teater 'Penjuru Empat Karma' antara enam teater yang terpilih ke peringkat akhir Festival Teater Malaysia 2014.

Menurut peribahasa, “Alang-alang Menyeluk Pekasam Biar Sampai Ke Pangkal Lengan”. Alang-alang sudah sampai ke peringkat akhir pertandingan, haruslah berusaha bersungguh-sungguh untuk memastikan gelaran juara adalah milik mereka.

Read more: 6 Teater Berentap Rebut RM10,000 di Festival Teater Malaysia 2014

Konsert Mariah Carey di Stadium Merdeka Terbakar Dalam Hujan

Mariah Carey di konsertnya, 'The Elusive Chanteuse Show Tour in Malaysia 2014' yang berlangsung di Stadium Merdeka, malam tadi.

Kehangatan konsert Mariah Carey yang berlangsung di stadium Merdeka malam tadi tiba-tiba bertukar suasana cemas seketika gara-gara berlakunya kebakaran kecil sewaktu diva Pop antarabangsa ini sedang rancak membuat persembahan pada konsert yang diberi nama 'The Elusive Chanteuse Show" Tour in Malaysia 2014'.

Read more: Konsert Mariah Carey di Stadium Merdeka Terbakar Dalam Hujan

Alyah Tak Ambil Kesempatan Terhadap Pengaruh Suami

.

Penyanyi Alyah menegaskan dia tidak pernah mengambil kesempatan terhadap pengaruh suaminya yang juga merupakan pengarah muzik terkenal, Datuk Ramli MS demi kepentingan karier nyanyiannya.

Read more: Alyah Tak Ambil Kesempatan Terhadap Pengaruh Suami

Elfira Loy Diburu Media Indonesia, Kenapa?

.

Awal minggu ini, nama aktres Elfira Loy cukup hangat bukan sahaja di Malaysia tetapi sehingga ke negara seberang, Indonesia. Masakan tidak, Elfira hadir berpasangan dengan aktor popular Indonesia, Baim Wong ke majlis perkahwinan pelakon Raffi Ahmad dan Nagita Slavina yang berlangsung di Hotel Ritz-Carlton di Jakarta pada Ahad lalu.

Read more: Elfira Loy Diburu Media Indonesia, Kenapa?

Fiza Sabjahan Belum Terfikir Cari Pengganti

.

Setiap sesuatu yang terjadi itu, pasti ada hikmahnya. Bagi personaliti TV3, Fiza Sabjahan, kegagalan rumah tangga yang dialami ternyata memberi seribu satu hikmah dalam kehidupannya sekarang.

Read more: Fiza Sabjahan Belum Terfikir Cari Pengganti

Jasmine Michael Tak Keluar Rumah Di Hari Deepavali

.

Kalau setiap hari, rutinnya agak padat dengan jadual penggambaran drama dan beberapa aktiviti seni lain. Justeru kesempatan cuti sempena Hari Deepavali digunakan sebaik-baiknya oleh aktres Jasmine Michael, meluangkan masa bersama keluarga.

Read more: Jasmine Michael Tak Keluar Rumah Di Hari Deepavali