Wed09032014

LAST_UPDATEWed, 03 Sep 2014 12pm

"Tak Sindir Ayda" - Kekasih Zul Ariffin

.

Kekasih kepada aktor Zul Ariffin iaitu Gayatri Su-Lin Pillai terkejut apabila dituduh sengaja memuat naik status sindiran di laman sosial Twitter yang kononnya ditujukan kepada heroin drama bersiri Rindu Awak 200% iaitu Ayda Jebat.

Read more: "Tak Sindir Ayda" - Kekasih Zul Ariffin

Sherry Alhadad Respon Dirinya Diejek Gemuk

.

Pengacara 'Melodi' iaitu Sherry Alhadad kesal apabila segelintir penonton rancangan itu masih mempunyai sikap diskriminasi terhadap kekurangan fizikal seseorang artis khususnya individu berbadan besar berbanding bakat yang ditonjolkan.

Read more: Sherry Alhadad Respon Dirinya Diejek Gemuk

Ramli MS Serah Dokumen Perkahwinan Kepada JAIS

.

Pengarah muzik terkenal, Dato' Ramli MS hadir ke Bahagian Penguatkuasaan, Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) semalam untuk menyerahkan dokumen berkaitan perkahwinannya dengan Alyah di Batam, Indonesia.

Read more: Ramli MS Serah Dokumen Perkahwinan Kepada JAIS

Foto Seksi Tersebar: Itu Semua Salah Faham - Lana Nordin

.

Aktres Lana Nordin mengakui terkejut apabia gambar-gambar seksinya tersebar di internet, baru-baru ini. Jelas Lana, gambar-gambar tersebut adalah gambar lamanya lamanya dan ia telah dimuatnaik oleh teman rapatnya Stephanie Liah yang bukan beragama Islam.

Read more: Foto Seksi Tersebar: Itu Semua Salah Faham - Lana Nordin

Intan Ladyana Sudah Tidak Ambil Tahu Tentang Kamal Adli

.
Pelakon Intan Ladyana memberitahu dia sudah tidak ambil kisah lagi tentang bekas kekasihnya Kamal Adli bahkan tidak lagi berhubung dengan aktor sejak pendedahan dibuat dalam satu majlis pada 25 Ogos lalu yang mana mengesakan mereka sudah putus cinta.

Read more: Intan Ladyana Sudah Tidak Ambil Tahu Tentang Kamal Adli

Memey Hamil Anak Kedua, Norman Hakim Akui Lebih Emosi

Kredit foto: Suhaizul Izhar 

Aktor Norman Hakim mendedahkan sikap emosional yang menular secara tiba-tiba dalam dirinya, rupanya memberi petanda bahwa isterinya pelakon Memey Suhaiza hamil lagi.

Read more: Memey Hamil Anak Kedua, Norman Hakim Akui Lebih Emosi

Rebecca Nur Al Islam Ambil 5 Beradik Sebagai Anak Angkat

Kredit foto: Harian Metro 

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul dan atas dasar simpati terhadap lima beradik yatim piatu, pelakon Datin Rabecca Nur Al Islam dan suaminya, Datuk Nor Azam Sulaiman mengambil mereka sebagai anak angkat.

Read more: Rebecca Nur Al Islam Ambil 5 Beradik Sebagai Anak Angkat

Saya 'Hilang' Kerana Selesaikan Masalah Peribadi - Aliff Aziz

Aliff Aziz, 23, yang sebelum ini dikatakan 'hilang' akhirnya muncul dengan janji untuk berubah selepas menyepikan diri sejak sebulan lalu.

Read more: Saya 'Hilang' Kerana Selesaikan Masalah Peribadi - Aliff Aziz

Kes Cabul: Deejay Radio Dihukum Penjara 2 Tahun

Sekadar gambar hiasan.

Seorang penyampai radio Singapura dijatuhi hukuman penjara selama dua tahun oleh Mahkamah Majistret di sini semalam setelah didapati bersalah mencabul seorang pengacara wanita dan rakannya di sebuah hotel, dua tahun lalu.

Read more: Kes Cabul: Deejay Radio Dihukum Penjara 2 Tahun

Kahwin Rahsia: Macamlah Saya Jual Pil Kuda Atau Ekstasi - Ramli MS

Pengarah muzik terkenal Datuk Ramli Mohamed Salleh atau Ramli MS berkata ada sebab beliau merahsiakan pernikahannya dengan penyanyi Alyah yang dilakukan di Batam, Indonesia kira-kira setahun lalu.

Read more: Kahwin Rahsia: Macamlah Saya Jual Pil Kuda Atau Ekstasi - Ramli MS