Sun08202017

LAST_UPDATESun, 20 Aug 2017 3pm

Douglas Lim Cadang 5 Lagu Yang Patut Diharamkan

.

Ekoran lagu Despacito nyanyian Justin Bieber dan Luis Fonsi, Daddy Yankee yang sebelum ini diharamkan penyiarannya oleh radio televisyen Malaysia (RTM), pelawak terkenal Douglas Lim terpanggil untuk berkongsi pendangan beliau mengenai beberapa lagu lagi yang wajar dikenakan tindakan sedemkian.

Read more: Douglas Lim Cadang 5 Lagu Yang Patut Diharamkan

Peminat Seluruh Dunia Rai Kepulangan Siwon, ChangMin

.

Selepas hampir 22 bulan menjalani latihan, dua bintang KPop popular, Choi Siwon dan Lee Chang Min hari ini secara rasmi selesai menjalani latihan khidmat ketenteraan mereka.

Read more: Peminat Seluruh Dunia Rai Kepulangan Siwon, ChangMin

Tonton Annabelle Sampai Terkencing Dalam Seluar?

.

Serius filem Annabelle: Creation ni, seram sangat? Itu mungkin kata-kata pertama daripada mereka yang belum lagi menonton filem seram-thriller arahan David F. Sandberg ini.

Read more: Tonton Annabelle Sampai Terkencing Dalam Seluar?

Jihan Tak Mengidam Yang Pelik-pelik

.

Tahniah kepada pasangan selebriti Jihan Muse dan suaminya Ungku Hariz Faizal yang bakal bergelar ibu dan bapa tidak lama lagi.

Read more: Jihan Tak Mengidam Yang Pelik-pelik

Blogger Diarah Bayar RM36 juta Tuduh Kolonel Rogol Dirinya

.

 Padah membuat fitnah, seorang blogger wanita diarahkan membayar RM36 juta kepada seorang pegawai tinggi tentera berpangkat Kolonel kerana menuduh lelaki itu merogolnya.

Read more: Blogger Diarah Bayar RM36 juta Tuduh Kolonel Rogol Dirinya

Nam Tae Hyun Mengaku Derita Hidap Bipolar

.

Baru-baru ini, penyanyi Nam Tae Hyun, mencetus kebimbangan kalangan peminat ekoran tindakannya memuat naik beberapa foto dan status di medi sosial menggambarkan seolah-olah dirinya ketika ini mengalami tekanan terlampau.

Read more: Nam Tae Hyun Mengaku Derita Hidap Bipolar

"Ada Pihak Manipulasi Keadaan"

.

Sebelum ini penyanyi Hafiz Hamidun pernah menyatakan beliau akan mengadakan sidang media berhubung krisis rumah tangganya.

Read more: "Ada Pihak Manipulasi Keadaan"

Emma Stone Terima Semula Bekas Kekasih

.

Selepas ikatan cinta mereka putus pada tahun 2015, aktres Emma Stone dan Andrew Garfield didakwa kembali menjalin semula hubungan asmara mereka, baru-batu ini.

Read more: Emma Stone Terima Semula Bekas Kekasih

Luna f(x) Kongsi Rahsia Turun 8kg Dalam Seminggu

.

Bukan sesuatu yang mengejutkan sekiaranya selebriti wanita Korea mendedahkan rahsia mereka kurus dengan menjalani 'diet ekstrem'.

Read more: Luna f(x) Kongsi Rahsia Turun 8kg Dalam Seminggu

Aktres Itu Yang Bocor Rahsia, Saya Kena Marah - Datuk Red

 .

Desas desus mengenai suami kepada Adira Suhaimi iaitu Datuk Seri Adnan Abu dikatakan menjalin hubungan dengan seorang pelakon wanita bernama N akhirnya terjawab apabila lelaki penyanyi sendiri mengesahkan khabar tersebut.

Read more: Aktres Itu Yang Bocor Rahsia, Saya Kena Marah - Datuk Red