Tue04252017

LAST_UPDATEMon, 24 Apr 2017 9pm

Skuad PPBN Bawah-15 Uji Kemampuan Di Itali

KUALA LUMPUR, 24 April - Skuad Projek Pembangunan Bola Sepak Negara (PPBN) bawah 15 tahun (B-15) akan berentap dengan Mexico, Croatia dan Austria dalam Kumpulan B di Kejohanan Antara Negara (Torneo Delle Naziono 2017).

Read more: Skuad PPBN Bawah-15 Uji Kemampuan Di Itali

DBKL Arah Kontraktor Henti Kerja Tambak Tanah Di Kampung Melayu Kepong

KUALA LUMPUR, 25 April - Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) mengarahkan kontraktor projek binaan Jalan 3/1 dan 6/1 di Kampung Melayu Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) Kepong, di sini menghentikan kerja-kerja tambakan tanah.

Read more: DBKL Arah Kontraktor Henti Kerja Tambak Tanah Di Kampung Melayu Kepong

Empat Kereta Dihempap Pokok Tumbang

IPOH 24 April - Empat buah kereta yang diletakkan di tempat letak kenderaan di belakang sebuah hotel di sini dihempap pokok yang tumbang akibat angin kencang dan hujan lebat hari ini.

Read more: Empat Kereta Dihempap Pokok Tumbang

Pengacara, Krew Sukan Tak Sentral Digantung Perkhidmatan

PETALING JAYA 24 April - Pengacara rancangan Sukan Tak Sentral, Azizul Ammar Abu Hassan dan krew produksi rancangan tersebut digantung perkhidmatan ekoran insiden mempersendakan nama ayah dan keluarga Watson Nyambek.

Read more: Pengacara, Krew Sukan Tak Sentral Digantung Perkhidmatan

Watson Tidak Terima Permohonan Maaf

MIRI 24 April - Watson Nyambek masih belum dapat memaafkan pengacara dan penerbit rancangan Sukan Tak Sentral di sebuah stesen televisyen swasta yang mempersendakan nama bapa bekas jaguh pelari pecut itu walaupun permohonan maaf dibuat secara terbuka kepada beliau dan keluarga secara langsung dalam sidang akhbar di Miri, Sarawak petang tadi.

Read more: Watson Tidak Terima Permohonan Maaf

Sayang Hingga Hujung Nyawa

SERI MANJUNG - Seorang isteri di Taman Samudera, di sini tidak pernah merungut serta setia melalui kepayahan dalam menjaga suaminya yang terlantar sakit.

Read more: Sayang Hingga Hujung Nyawa

Masa Depan Perabot Malaysia

SEKTOR komoditi seperti perabot adalah masa depan negara terutama dalam usaha melaksanakan Transformasi Negara 2050 (TN50). Pencapaian industri perabot Malaysia mampu terus berdaya saing dan mempunyai masa depan cerah dalam keadaan ekonomi tidak menentu.

Read more: Masa Depan Perabot Malaysia

Usah Bimbang Kehilangan Ibrahimovic

MESKIPUN kehilangan tonggak utama, Zlatan Ibrahimovic, Manchester United dinilai tidak perlu bimbang dalam menamatkan baki saingan musim ini.

Read more: Usah Bimbang Kehilangan Ibrahimovic

Mayat Bayi Ditemui Dalam Plastik Hitam

PELABUHAN KLANG - Mayat bayi lelaki ditemukan di dalam bungkusan plastik berwarna hitam di atas jambatan berhampiran Jalan Parang, Pelabuhan Utara di sini, semalam.

Read more: Mayat Bayi Ditemui Dalam Plastik Hitam

Transkrip Penuh Titah Sultan Muhammad V

KUALA LUMPUR - Berikut adalah titah Sultan Muhammad V pada Istiadat pertabalan baginda sebagai Yang di-Pertuan Agong ke-15, di Istana Negara, di sini hari ini:

Read more: Transkrip Penuh Titah Sultan Muhammad V